Procedura de comanda

DEPUNEREA COMENZII: orice comandă se face prin site-ul nostru, prin email la adresa noastră, sau telefonic la unul dintre numerele de telefon : 0747.05.00.01 / 0766.39.43.10 .

CONFIRMAREA COMENZII: toate comenzile depuse, sunt verificate, și confirmate de către operatorii noștri, care prelucrează comanda Dvs. Fără confirmare NU se va trimite nicio comandă.

MODALITATEA DE TRANSPORT :

1. Produsele pot fi ridicate personal in unul din showroom-urile noastre:

soseaua Giurgiului nr. 288, comuna Jilava, judet Ilfov sau Strada Luncii, comuna Malu, judet Giurgiu 

SAU

2.  Produsele vor fi livrate prin curier, pretul transportului fiind stabilit in functie de cantitatea produselor comandate. In momentul  confirmarii comenzii, se va face un calcul pentru modalitatea aleasa de catre client, cost care se va adauga la pretul produselor .

Important! Clientul va fi intotdeauna informat de costul final pe care va trebui sa il plateasca la primirea produselor.

INDISPONIBILITATE CLIENT: dacă operatorii noștri nu reușesc să contacteze un client, în termen de 24 de ore, de la depunerea comenzii, automat se anulează comanda.

COMANDĂ DEPUSĂ, NECONFIRMATĂ: în cazul în care ați depus o comandă, dar nu ați fost contactat de catre  operatorii Prestige Design, în maxim 24 de ore, vă rugăm să ne contactați. Datorită serverelor și sistemelor de calcul, se poate întâmpla ca solicitarea dumneavoastra sa nu ajunga la noi in timp util.