Retur

6.1 Datorită displayurilor (PC, Laptop, Tabletă, Telefon ) cât şi a setărilor acestora, vă rugăm să reţineţi că ar putea exista diferenţe de nuanţe între culorile produselor expuse pe site şi produsele în sine.

6.2 Reclamaţii după montajul produselor nu se vor lua în considerare! 

6.3 Vă rugăm să verificaţi produsele înainte de montarii sau folosirea lor, cât şi montajul acestora cu un personal calificat. În cazul în care doriţi să le montaţi Dvs, vă recomandăm să vă documentaţi şi să întrebaţi un specialist pentru sfaturi corecte şi utile.

 ATENŢIE! Orice reclamaţie trebuie să fie justificată corect, şi conform standardelor impuse  de producători.

6.4 Conform legislaţiei în vigoare, daca nu sunteţi mulţumit de produsele comandate, puteţi să le returnaţi în termen de 10 zile lucrătoare, în acest caz costurile de transport sunt suportate de către Cumpărător! 

6.5 Produsele comandate pe bază de avans NU SE POT returna, ele nefăcând parte din stocul Samara International, deci vă rugăm să verificaţi foarte bine comanda şi produsele dorite, să corespundă cerinţelor Dvs, în momentul lansării comenzii.

6.6 Imaginiile din acest site sunt orientative .

6.7 În cazul în care returnați produsele comandate, contravaloarea acestora va fi restituită în termen de 10 zile lucrătoare, după sosirea coletului în unitatea noastră. Dacă după verificarea produselor returnate, constatăm orice defect, sau că produsele returnate nu sunt intacte, avem dreptul de a refuza restituirea sumei plătite de către cumpărător.

6.11 Adresa de retur: Sos Giurgiului nr 288 hala 1 Com Jilava Jud Ilfov cod postal 077120