Retur

  Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

  Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv in termen de 10 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 10 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre client. Pentru returnare este necesara pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, palet, lada,etc.).

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

  Prestige Design va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 10 zile calendaristice) de la data informarii Prestige Design de catre Client asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

  Prestige Design va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut. Conform OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Cererile pentru retur vor fi luate in considerare numai DUPA completarea cererii de retur, care va fi trimisa pe adresa oficiala office@placiperete3d.ro .

Inaintea completarii formularului de retur, va rog sa luati in calcul urmatoarele aspecte:

1. Datorită displayurilor (PC, Laptop, Tabletă, Telefon ) cât şi a setărilor acestora, vă rugăm să reţineţi că ar putea exista diferenţe de nuanţe între culorile produselor expuse pe site şi produsele în sine.

2. Reclamaţiile după montajul produselor nu se vor lua în considerare! 

3 Vă rugăm să verificaţi produsele înainte de montajul sau folosirea lor. De asemenea, montajul acestora se va efectua cu un personal calificat. În cazul în care doriţi să le montaţi Dvs, vă recomandăm să vă documentaţi şi să întrebaţi un specialist pentru sfaturi corecte şi utile, sau sa solicitati informatii la unul dintre nr. noastre de telefon 0766.39.43.10 / 0747.05.00.01.

4. Produsele efectuate pe comanda speciala pe bază de avans NU SE POT returna, ele nefăcând parte din stocul Prestige Design, deci vă rugăm să verificaţi foarte bine comanda şi produsele dorite, să corespundă cerinţelor Dvs, în momentul lansării comenzii.

5. Imaginiile din acest site sunt orientative .

6. În cazul în care returnați produsele comandate, contravaloarea acestora va fi restituită în termen de 10 zile lucrătoare, după sosirea coletului în unitatea noastră. Dacă după verificarea produselor returnate, constatăm orice defect, sau că produsele returnate nu sunt intacte, avem dreptul de a refuza restituirea sumei plătite de către cumpărător.

7.  Adresa de retur: Sos Giurgiului nr. 288, Com Jilava, Jud Ilfov, cod postal 077120.