Termeni si conditii

VÂNZĂTOR: Prestige Design SRL sau orice alt partener al acestuia, prin intermediul site-ului www.placiperete3d.ro
1.2 CUMPĂRĂTOR: orice persoană fizică sau juridică din România care efectuează o comandă.
1.3 CLIENT: orice persoană fizică sau juridică din România, care întră în siteul placiperete3d.ro și are intenția de a cumpăra produse.
1.4 SITE: domeniul placiperete3d.ro şi subdomeniile acestuia.
1.5 COMANDĂ: este un document electronic, prin care Cumpărătorul transmite către Vânzător intenţia de a cumpăra anumite produse de pe site.
1.6 PRODUS: bunuri comercializate de către placiperete3d.ro 
1.7 CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ  confirmată de către placiperete3d.ro  prin care SC Prestige Design SRL este de acord să livreze CLIENTULUI produse, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.
1.8 UTILIZATOR, VIZITATOR, DVS: toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează siteul indiferent de motiv.
1.9 DATE PERSONALE: toate informații pe care le colectăm de la Dvs, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele Dvs, adresa, numărul de telefon, adresa de email, CNP, iar pentru persoanele juridice : Numele societății, adresa sediu social, CUI-ul, nr. de înregistrare Reg. Comerțului, adresa de livrare, adresa de email, număr de telefon și date de contact ale persoanei care reprezintă societatea.
1.10 CONȚINUT: fotografiile digitale, textele, datele tehnice a produselor, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe SITE. Designul și conținutul siteului sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală și sunt în totalitate proprietatea firmei S.C. Prestige Design S.R.L .
Folosirea conținutului ( imagini, text, etc ) , sau orice element de design , fără acordul scris al proprietarului, se pedepsește în conformitate cu legiile în vigoare. 
1.11 MEMBRU: orice persoană fizică sau juridică, care își face un cont pe site. În cazul în care doriți să vă înregistrați, trebuie să completați toate informațiile solicitate de către noi.  Administratorul siteului poate, fără orice notificare, și motiv, să refuză înregistrarea sau să suspendă un utilizator deja înregistrat.

2. DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE VÂNZĂTORULUI: 
2.1 Vânzătorul are obligația de a comunica toate costurile comenzii, prețul produselor, taxa de livrare.
2.2 Vânzătorul, în cazul în care a observat că o comandă este dubioasă, are dreptul de a solicita informații suplimentare, legate de Cumpărător pentru a se asigura, că produsul livrat va fi plătit. Dacă consideră că este o comandă falsă, poate să anuleze acesta.

3. DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE CUMPĂRĂTORULUI:
3.1 Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile solicitate de vânzător, pentru a emite factură pentru produsele comandate.
3.2 Cumpărătorul are obligația de a păstra ambalajul original și etichetele produselor până finalizarea montajului al acestora.

4. RĂSPUNDERE:
4.1 Caracteristicile sau prețul produselor de pe acest site pot fi modificate de către Prestige Design SRL, fără orice notificare prealabilă .
4.2 În cazul în care apar informații eronate, din cauza unor probleme informatice, avem dreptul de a anula comanda Dvs.
4.3 Prețurile produselor de pe acest SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate.

5. FACTURĂ ŞI PLATĂ:
5.1 Plata produselor se face cash la unul dintr shoroom-urile noastre, în sistem ramburs, la primirea coletelor, sau prin transfer bancar.
5.2 În anumite cazuri, când un produs nu se afla pe stocul Prestige Design, se cere un avans de minim 50% din suma totală, pe care trebuie să achitaţi la o bancă, după care trebuie să ne trimiteţi confirmare de plată, pentru a efectua comanda. În acest caz se trimite o factură proformă, iar ulterior factura originală împreună cu produsele comandate.
5.3 Preţurile afişate pe acest site sunt exprimate în RON si nu includ eventualele cheltuieli de transport.