Transport

8.1 Produsele care se află pe stoc, se livrează în maxim 24 ore de la confirmare de către un operator.

8.2 Produsele care vin la comandă pe baza de avans, se livrează în funcţie de termenul stabilit de către producător care poate să diferă între 1 zi şi 5 săptămâni

8.3 Livrarea se face de către curier rapid, FAN COURIER oriunde în ţară, unde firma are sediu. În cazul în care nu există sediu FAN COURIER în localitatea Dvs., se adaugă câte 1 leu pentru fiecare KM în plus, sau puteţi opta pe varianta „Ridicare de la sediu” , care elimină costurile suplimentare.

8.4 Vă rugăm, în momentul în care preluaţi coletul, să verificaţi cu atenţie integritatea acestuia. Daca coletul este deteriorat sau constatati orice alta neregula care nu corespunde cu comanda facuta va rugam sa completati un proces verbal impreuna cu agentul Fan Courier in care sa specificati motivele pentru care refuzati coletul. Daca neglijati verificarea coletului la preluare si ulterior constatati ca s-a deteriorat coletul toate raspunderea este a dumneavoastra. Coletele se verifica la preluare, Reclamatii ulterioare nu primim!

8.5 Costurile transportului sunt suportate în totalitate de către Cumpărător!

8.6 Taxa de transport se calculează în funcţie de greutate, de către Samara International pe baza preţurilor contractuale cu FAN COURIER, respectiv:

– primul Kg – 10.00 ron

– restul kilogramelor – 0.80 ron / kg

– taxa ramburs: 5.00 ron ( echivalentul sumei achitate la bancă în cazul unui avans)

– TVA